söndag 13 juni 2010

Oj skalman har tagit över bloggen så inte mycket har hänt















Inte skrivit på ett tag nu, Lita är en handfull I tell ya..underbar så klart på alla vis, men datortid får vänta.
Vad har hänt sen sist? Hmm en himla massa...här kommer en liten bildserie som visar de senaste dagarna.
Vi var i skogen och matte Misan hade inkallningsövningar och en liten skattjakt. Hon gillar verkligen att åka bil. Finner sej till rätta i sin bur. Vi som undrade så hur vi skulle "vänja" henne...nenas problemas.
Sen åkte vi till Misans mamma och fikade. Lita hjälpte till att bära bordet, sen fick hon en fin matta att skvätta vatten på... Hon stormtrivdes på landet.
Idag söndag fick hon roa sej med en pedagogisk boll fylld med foder..hon är smart den lilla :)sen tog vi bilen ner till stan. Hon gick otroligt fint i kopplet genom gågatan (stolt husse & matte). På torget mötte vi husses mamma, först kopplade inte Lita vem hon var i allt som hände omkring. Men snart så var det glada hälsningar. Lita var otroligt fin. Lugn och trygg. Vi satte oss på en bänk och hon strosade lite framför oss, sen tog jag upp henne i knät. Hon la sej till rätta och kollade på folk som gick förbi. Nu sover hon middag efter valprusning och borstning. Sen väntar en kvällstur till skogen så hon får vara lite lös. Vågar inte det här i stan än på långa vägar, då "gå fint" inte riktigt satt sej än.
Hon är oxå en liten goseklimp som kryper upp i knät ibland.
Det var allt för idag...jo förresten..hon växer så det knakar, börjar kännas när man bär henne 3 trappor. Hon får gå själv oxå ibland, det gillar hon. När vi bär henne grymtar hon som en liten gris och säjer hallå där..jag kan själv! :D
rock on och voff

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar