onsdag 21 juli 2010

sommardagar






howdy!
Återigen så är det ett tag sen nån av oss skrev. Min gitarrist har varit uppe i stan så vi har setts en del...men mesta tiden har som vanligt ägnats åt skrutten. Hon växer och växer...imorn börjar valpkurs, men utan valp då hon fortfarande smittar ifall det är rävskabb hon har? Tog blodprov idag och får svar senast måndag. Är allt grönt får hon vara med på nästa träff. Samtidigt så tänker man..jaha om det nu inte var skabb vad i fridens dagar var det då för fel på gumman??? Blodprov var väldigt läskigt, men sköterskan var duktig, lugn och mjuk. Visade rakapparaten, startade och stängde av..Lita fick undersöka varje moment. På vägen hem kräktes hon i bilen..misstänker att det var en stress reaktion. Besöket tog på så hon har sovit mycket idag. Nu ligger hon i soffan och tuggar på sitt ben...men aptiten lyser med sin frånvaro.
Känner att jag behöver bättra på mitt förråd av aktiveringsövningar..så jag ska läsa lite böcker, men tar tacksamt emot tips på bra och roliga och stimulerande övningar.

Om en vecka får vi nycklarna till sommarstugan. Det känns underbart att få en oas på landet. Kommer i skift måla lite invändigt under sommaren medans den andra är med lillgrisen och sen ta det lite som det kommer..nära till älsklingsstranden vid havet och där kan Lita få ta kvällsdopp. Sen i vinter kan vi göra dagsutflykter dit och leka i snön...ser fram emot det massor..tänk det trodde ni inte om denna rock 'n' roll cityboy va? haha
Önskar semestern varade för evigt..är så mysigt att vakna och sen va med Lita hela dagen...långt bort från jobb jobb jobb..men i höst ska vi i alla fall på turné med bandet i Tyskland..saknat det oxå som tusan..I need my sweet sweet r'n'r...LÄmgtar oxå efter att få se Lita upptäcka snö för första gången :)

Nu väntar kaffekannan på mej
tjim

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar