måndag 21 juni 2010


Tjim tjim och hello
idag är det husse som skriver...slutade tidigt, Misan & Lita hämtade mej på jobbet..när vi kom hem möttes vi av min mamma som cyklat förbi för att lämna lite stuff...hon passade på att ha goskalas med Lita, sen var det hög tid för skrutten att sova efter både skogsutflykt o stadstur. Hon vaknade just när vi skulle äta middag..lugn o gosig var hon..sen var det dock dags för ett valpfnatt deluxe...inte varit så många på slutet..jag fick sätta mej med henne i knät så
hon skulle varva ner lite innan turen till vetrinären. Vi har valt uman som ligger 3 mil från stan. Följde Eniro färdbeskrivning...om man ska uttrycka sej milt så var den aningens otydlig..det vore kanske inte så dumt med en gps ändå..efter 2 felkörningar fick vi således rätt väg berättad på en kiosk..skönt att hon älskar att åka bil..sov som ett litet murmeldjur :D
Lita tyckte det var spännande med alla dofter, ivrigt nosade hon omkring inne hos vetrinären. Inte ett knyst när hon fick sin spruta! Bra hull har hon oxå. Fick svar på lite andra frågor och sen bar det av hemåt igen.

När hon vaknar nu så ska vi åka till skogen, göra lite övningar som vi fått på vår privatlektion, sen ska vi bara mysa o strosa o leka att det är myggfritt..jag kedjeröker som myggmedel haha..
Lita har så fin kontakt med oss, kollar alltid var vi är i skogen...jag sa det till Misan igår att det är ju nästan omöjligt att gömma sej för henne så hon kan leta oss "borttappade"...hon såg förresten så härlig ut igår i skogen. Vi gick längs en skogsväg med ett dike..Lita sprang fram o tillbaka i vattenfåran, solen glittrade i vattnet då strålarna letade sej in mellan granarna. Man riktigt såg hur hon njöt, av farten o hur vinden ven i pälsen o vattnet..hon älskar verkligen vatten lillskrutten!

Igår svängde vi även förbi ett hus så hon skulle få åka hiss. Det säjs ju att det kan upplevas som läskigt...en liten frågande blick, men när vi gick in i hissen så travade hon glatt efter...reagerade inte alls när hissen började röra sej. En trygg liten tjej i allt som vi får höra måste tränas in...hon går glatt över plåtförsedda rörliga bryggor, på alla olika underlag hon stött på, åka bil mm. Sopbilen o postmopden är lite läskiga dock, men nästa gång ska vi ta en promenad runt dom o nosa!
Lita is our little r'n'r wonderdog!!!

Rock on!

1 kommentar:

  1. Oj vad med spännande saker hon får vara med om:=)))

    Har varit bortrest några dagar. Ser att allt går bra hos er :=)
    Vi hörs

    /Annicka

    SvaraRadera